Lainaa sähköauton ostoon


Monet autoilijat miettivät tällä hetkellä autonsa päivittämistä sähköautoon ja sähköautoilla onkin monia etuja bensa-autoihin verrattuna. Uuden sähköauton hinta voi vain olla monelle liikaa, joten lainan ottaminen saattaa olla ajankohtaista perheessä, jossa haaveillaan sähköauton ostamisesta. Vaikka sähköautojen hintojen oletetaankin laskevan pian, ei autoilijan ole aina mahdollista jäädä seuraamaan autojen hintakehitystä, vaan auto tarvitaan tässä ja nyt. Tällaisessa tilanteessa on varmasti huojentavaa tietää, että nykyisin verkon kautta on mahdollista hakea helposti kilpailutettua lainaa.

Mistä lainaa sähköauton ostoon?

Kilpailutettu Laina sähköauton ostoon löytyy Rahalaitokselta. Voit hakea lainaa sähköauton ostoa varten näppärästi Rahalaitoksen lainahakemuksen täyttämällä. Hakemus löytyy netistä ja sen täyttäminen kestää vain parisen minuuttia. Lainaa ei koskaan kannata ottaa kilpailuttamatta sitä ensin, ja onkin helpottavaa, että kilpailuttamisen voi hoitaa näppärästi netissä.

Miksi Rahalaitoksen kilpailutettu laina?

Kun autoilija hakee lainaa sähköauton ostoa varten Rahalaitokselta, hoitaa Rahalaitos suurimman osan koko urakasta. Se kilpailuttaa lainat autoilijan puolesta ja tarjoaa hänelle jo valmiiksi kilpailutettuja lainatarjouksia sähköauton ostamista varten. Päätösvalta lainan ottamisesta ja juuri sen oikean lainatarjouksen valitsemisesta pysyy siis aina autoilijalla ja hän voikin hakea lainaa sähköauton ostamista varten matalalla kynnyksellä.

Jos lainatarjoukset yrittää kilpailuttaa itse henkilökohtaisesti, on urakka melkoinen ja se vie paljon aikaa. Tällöin saattaa tuntua houkuttelevalta jättää koko kilpailuttaminen väliin ja tarttua ensimmäiseen autoilijalle tarjottuun lainatarjoukseen. Tähän ei kuitenkaan kannata sortua, sillä näin autoilija voi menettää satoja euroja. Jokainen autoilija tietää, että autoilevassa taloudessa rahaa kuluu auton ylläpitoon, joten säästetyt eurot ovat tarpeen! Tämä on yksi suurimmista syistä valita Rahalaitoksen kilpailutettu lainan sähköauton ostamista varten!

Miksi sähköauto?

Sähköautolla on monia etuja. Monelle sähköautosta haaveilevalle suurin syy valinnan taustalla ovat ekologiset syyt. Maapallon tilanne saattaa huolestuttaa ja autoilija haluaa osallistua ilmastotalkoisiin valitsemalla sähköauton. Viime aikoina sähköautojen hinnat ovat myös alkaneet laskea ja ne ovat entistä lähempänä perinteisten autojen hintoja, mikä on auttanut lisäämään yhä useampien kuluttajien kiinnostusta sähköautoja kohtaan. Hintojen odotetaan laskevan yhä, joten nähtäväksi jää, kuinka paljon hintakehitys vielä vaikuttaakaan sähköautojen suosioon.

Moderni sähköauto selviää huomattavasti vähemmillä mekaanisilla osilla kuin perinteinen bensa-auto. Tämän ansiosta siinä on myös vähemmän sellaisia osia, jotka voivat rikkoutua tai joihin voi tulla vikaa. Huoltotöissä voi siis päästä sähköauton kanssa vähemmällä. Sähköauto myös kiihtyy nopeammin kuin perinteinen bensa-auto.

Sähköauton lataaminen sähköverkosta on reippaasti halvempaa kuin bensa-auton tankkaaminen. Alati nousevat bensan hinnat ovatkin saaneet yhä useammat autoilijat haaveilemaan sähköautosta. Sähköauton omistaja maksaa myös monia autoveroja bensa-auton omistajaa vähemmän. Vaikka sähköauto vielä toistaiseksi maksaakin enemmän kuin bensa-auto, voi sen käyttö tulla edullisemmaksi, jolloin pitkällä aikavälillä voi syntyä selvää säästöä. Sähköauto ei aiheuta haitallisia pienhiukkaspäästöjä eikä se kulje fossiilisilla polttoaineilla. Erityisen hyvin sähköauto soveltuu kaupunkiympäristöön.

Kaiken edellä mainitun lisäksi sähköauto on tietysti trendikäs valinta. Jos haluat kulkea trendien aallonharjalla ja päästä kokeilemaan uusinta teknologiaa ensimmäisten autoilijoiden joukossa, on sähköauto sinulle hyvä valinta!

istartups