Pääsiäismakeiset automatkalle


Jos perheesi autoilee paljon ja jos perheessäsi on lapsia, tiedät luultavasti sen tunteen, kun yrität tuskanhiki otsalla keksiä kivaa tekemistä auton takapenkillä hermostuville lapsille. Vaikka olisitkin valinnut autotyypin perheesi tarpeita silmällä pitäen, on etenkin pienten lasten usein vaikeaa istua paikoillaan kaikessa rauhassa pitkiä automatkoja. Pääsiäismakeiset tarjoavat kuitenkin pitkälle automatkalle kivaa tekemistä ja pitävät lasten suun makeana. Nappaa tästä artikkelista parhaat vinkit pääsiäisen alla lasten kanssa ajettavalle automatkalle!

Ikisuosikki: Kinder-munat

Kinder-munat ovat monen mielestä parhaita pääsiäismakeisia. Niiden suklaa on herkullista ja niiden sisältä löytyy kiva pieni lelu. Usein lelu on koottava, joten se tarjoaa lapselle mukavaa tekemistä automatkan ajaksi. Varaa mukaan jokin tukeva alusta, jonka päällä lapsen on helppo koota Kinder-yllätyksensä. Ethän kuitenkaan anna pieniä leluja alle 3-vuotiaille lapsille auton takapenkille, sillä ne voivat joutua lapsen suuhun ja aiheuttaa tukehtumisvaaran!

Hauskat Baby Shark -suklaamunat

Baby Shark on yksi monen lapsen suosikkihahmo, joka sopii kivaksi autoevääksi. Herkullisen suklaan sisältä löytyy Baby Shark -lelu, jonka kanssa lapsi voi leikkiä automatkan aikana ja laulaa tuttua Baby Shark -lastenlaulua. Laulaen ajomatka sujuu tavallista hilpeämmissä merkeissä ja aikakin tuntuu kuluvan nopeammin!

Pahvinen pääsiäismunakoriste

Suurikokoinen pahvinen pääsiäismunakoriste on yksi loistava vaihtoehto automatkalle. Esimerkiksi 30 senttimetrin kokoiseen koristeeseen mahtuu suuri määrä erilaisia pieniä herkkuja tai vaikkapa pieniä leluja, joiden tutkimisen parissa lapsen aika kuluu kivoissa merkeissä. Herkkuja ei kannata pakata liikaa, etteivät takapenkkiläiset ala oksennella kesken matkaa. Koristeen sisään voikin sujauttaa myös vaikkapa värikynät ja pieniä värityskuvia, joista lapsi voi askarrella matkan aikana kivoja kortteja. Osa lapsista kärsii matkapahoinvoinnista, jota esimerkiksi lukeminen saattaa pahentaa, joten tekeminen kannattaa aina valita yksilöllisesti kullekin lapselle.

Pääsiäismuna-pinata

Hauska pinata on alun perin meksikolainen perinne, mutta se taipuu helposti myös pääsiäisajan viihdyttäjäksi. Pinatan ideana on, että se täytetään esimerkiksi erilaisilla karkeilla, minkä jälkeen lapset saavat lyödä pinataa niin kauan, että se menee rikki ja sisällä olevat lahjat leviävät ympäristöön. Esimerkiksi erilaiset herkulliset pääsiäismakeiset sopivat pinatan täytteiksi. Tätä aktiviteettia ei tietenkään kannata toteuttaa autossa, mutta sen avulla voi lahjoa lapset jaksamaan vielä hetken nätisti auton takapenkillä. Kun lapsille on luvattu, että määränpäässä he pääsevät leikkimään hauskalla pinatalla, on lapsilla jotakin mitä odottaa!

Mistä löydän pääsiäismakeiset?

Juuri ennen lomakautta eletään monissa lapsiperheissä erityisen kiireistä aikaa. Vaikka tuleva loma tarjoaakin ihanan mahdollisuuden levätä ja rentoutua, voivat lomavalmistelut myös stressata perheen vanhempia ja kaikista järjestelyistä olisikin kiva päästä mahdollisimman helposti. Hyvä uutinen on se, että hauskat ja herkulliset pääsiäismakeiset on helppoa ja nopeaa ostaa verkosta Partyking-nimisestä verkkokaupasta.

Kun ostit auton, saatoit laatia ennen ostotapahtumaa auton ostajan muistilistan, jotta muistaisit kaiken tarvitsemasi ja tekisit hyvät autokaupat. Samantapainen lista saattaa olla tarpeen myös pääsiäismakeiskaupoilla. Näin varmistat, ettei kukaan jää ilman herkkuja ja kivaa tekemistä ja että jokainen lapsi saa juuri hänelle sopivia yllätyksiä. Tämä auttaa myös välttämään ikävät takapenkkiriidat, jotka ovat monelle useamman lapsen vanhemmalle tuttuja etenkin hieman pidemmillä ajomatkoilla!

istartups