Vinkit auton myyntiin


Auton myynti ei ole ikinä helppo juttu, mutta pystyt muutaman pienen niksin avulla nopeuttamaan ja helpottamaan myyntiä merkittävästi. Ensimmäinen asia, johon ostaja yleensä kiinnittää huomionsa, on tietysti auton ulkonäkö. Siksi onkin hyvä miettiä, miten autosta saa ulkoisesti mahdollisimman kiinnostavan näköisen. Käytettyjen autojen kauppa on tänä päivänä lähes kokonaan siirtynyt nettiin, joten erityinen huomio kannattaa kiinnittää autosta otettuihin valokuviin! Toinen merkittävä seikka on se, miltä auton sisätilat näyttävät – ja eritoten miten siistiä autossa on: esimerkiksi auton sisällä oleva haju voi vaikuttaa uskomattoman paljon ostajan lopulliseen ostopäätökseen. Sen lisäksi on olemassa vielä monta muuta aspektia, joihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Sisätilat säihkyväksi ja myynti helpoksi

Sisätilojen puhdistus alkaa sillä, että koko auto tyhjennetään. Koko auto. Kaikki roskat ja irtotavarat korjataan pois autosta ja myös matot lattioista. Imurointi on hyvä tapa aloittaa, koska imurointi nostaa auton sisäilmaan pölyä joka kannattaa pyyhkiä kojelaudasta ja muilta pinnoilta lopuksi käyttäen jotain muovipinnoille tarkoitettua puhdistusainetta. Todella paljon panostava ostaa myös auton istuinmateriaaleista riippuen joko kunnollisen nahanpuhdistussetin tai kangaspenkeille tarkoitetun kuivapesuaineen. Jälkimmäiset toimivat yleensä niin, että penkit imuroidaan lopuksi, eli tässä tapauksessa kannattaa imuroinnin sijaan aloittaa koko puhdistusoperaatio juuri kangaspenkkien puhdistamisesta. Yhdeksi merkittäväksi pohdinnaksi jää päättää, milloin auto on järkevin myydä. Monet seikat voivat vaikuttaa siihen, miten hyvin auton saa kaupaksi. Asiaa onkin pohdittu sekä tutkittu useissa lähteissä. moni auto on halvempi loppuvuodesta, ja siksi linkitetyn artikkelin lukeminen voikin antaa sinulle monta hyvää vinkkiä, miten valita ajankohta oman autonsa myynnille!

Ulkokuori kiiltäväksi ja valokuvauskuntoon!

Auton pesu ja vahaus on luonnollisesti ensimmäinen ulkonäköä parantava toimi. Pesussa kannattaa noudattaa esimerkiksi seuraavaa menetelmää: hanki ensimmäisenä itsellesi kunnolliset aineet, joihin kuuluu muun muassa vannepesuaine, ‘itikanpoistaja’, vaha mustille muoviosille, varsinainen pesuaine sekä vaha. Näiden ostossa kannattaa miettiä tarkkaan säästämisen ja lopputuloksen välillä: voi olla pieni investointi laittaa muutama kymppi enemmän kunnon aineisiin, kun auton myynnin helppous ja ehkäpä jopa hinta tuovat takaisin satasia! Kun aineet ovat sitten auton kanssa ‘peli-paikalla’, ei muuta kuin hihat ylös ja kumisaappaat jalkaan! Tekemiselle kannattaa varata kunnolla aikaa ja ottaa mukaan stressitön asenne. Auton myyntikuntoon laittaminen ei ole lopulta niin kova työ, kuin voisi olettaa. Mutta on myös turha odottaa, että ilman työpanosta voisi saada aikaan hyvää lopputulosta. Ja ainahan voi valita myös sen vaihtoehdon, että ostaa tuon puhdistuspalvelun ulkopuolelta…

istartups